Loading Laddar...
 

Om oss

Välkommen till Autoklar Trafikskola AB!

Vi är din personliga trafikskola i Råcksta där vi ser ditt körkort som en investering för livet och vi vet hur viktigt det är med en trygg och säker utbildning. Vi har lärare med lång erfarenhet inom branschen och undervisar på flera språk. Tillsammans planerar vi din körkortsutbildning utifrån dina önskemål. Ring oss idag eller skicka ett meijl.

  

Körtider

Måndag till fredag med start från kl 7:00 och sista lektionen kl 16:40, undantag är fredagar där sista körtiden är 13:40. Varje körlektion är 80 min.

För att boka tider för körlektioner kan ni ringa eller besöka kontoret. Receptionens öppettider finns under fliken kontakta oss.  

 

Avbokning

Bokningar av kurser/lektioner är bindande. För att ej förlora din uppbokade lektion (kör/riskettan), måste avbokningen ske senast dagen innan, före kl 13:00 på telefon 08-377501 eller 0760632425, gäller endast vardagar. Kontoret är obemannat på helgerna!

Har du en lektion på en måndag, avboka senast fredag innan kl 13:00.  

Om du behöver avboka lektion på grund av sjukdom, för att behålla den behövs ett giltigt läkarintyg som kan uppvisas. Intyget ska vara oss tillhanda inom 3 dagar från sjukdomstillfället.

 

Viktigt att tänka på innan du ska börja övningsköra

För att kunna börja övningsköra är det viktigt att det finns ett giltigt körkortstillstånd. För vidare information hur du söker körkortstillstånd eller övrig information klicka på länken här: http://www.korkortsportalen.se/  

Detta körkortstillstånd (giltigthetstid 5 år) och ska visas upp i skolan innan du börjar övningsköra.

Tänker du övningsköra privat?  För att kunna övningsköra privat behöver du och din handledare genomgå en introduktionsutbildnig och sedan ansöka om handledartillstånd. Observera att handledartillståndet är personligt, det vill säga att den du övningskör med måste ha handledartillstånd för just dig. 

Nedan finns det filmer som visar vad som är viktigt att tänka på från start till sista delen, kunskaps- och körprov.