Loading Laddar...
 

Köpvillkor

Följande köpesvillkor gäller för Autoklar Trafikskolas försäljning i Sverige över internet till konsument.

Köpvillkor
Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida.

Betalning görs i samband med beställningen och med kontokort. Kontokort innebär att du betalar din order direkt via kontokort (Visa eller Mastercard). Vi samarbetar med DIBS Payment Services.

När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig.

För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.

Priser
Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen. 

Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser. Vi förbehåller oss också rätten att ändra priser och sortiment utan särskilda notiser om detta.

Ångerrätt/retur

Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar, från det att du, eller någon annan som har angett, mottagit varan eller, om du beställt en tjänst, från det att avtalet ingicks. 

För att utnyttja din ångerrätt måste du alltid senast inom 14 dagar från det att du tog emot varan eller ingick avtalet om tjänsten meddela Autoklar Trafikskola AB att du vill utnyttja din ångerrätt. Gör du inte detta har du inte längre rätt att ångra ditt köp. 

Observera att ångerrätten inte gäller en tjänst om fullgörandet har påbörjats. 

Leverans

Tjänsten som du köpt på vår hemsida levereras på skolan. 

Behandling av personuppgifter

I samband med att du beställer en vara eller tjänst på vår hemsida godkänner du att Autoklar Trafikskola registrerar och elektroniskt lagrar de personuppgifter som du lämnar i samband med beställningen. Uppgifterna kommer att användas för administration av din beställning.

Lagval och forum
Svensk rätt ska tillämpas på samtliga köp enligt dessa avtalsvillkor. Skulle det uppstå en tvist mellan parterna som inte kan lösas på plats, kan tvisten prövas i domstol (tingsrätt) alternativt kan kunden (eleven) få en skriftlig prövning i Allmänna reklamationsnämnden (ARN) eller i STR:s reklamationsnämnd (gäller endast kunder på en STR ansluten trafikskola
).